Medlemskap Checkout

Observera

Om du redan är kund sedan tidigare behöver du logga in med samma konto. 

Medlemskapsnivå ändra

You have selected the following level:

Månadsmedlemskap

Nu är det dags för dig att må bra!

Inre utveckling på ett sätt du aldrig upplevt tidigare.

Med det här medlemskapet får du en värdefull väg till rofylldhet och harmoni. Du lär dig att närma dig sånt som är svårt i livet på ett sätt som gör under för livskvaliteten. Vi träffas i ett live möte online varje vecka. Under mötet så närmar vi oss sånt som uppstår i livet såsom utmaningar och glädjeämnen. Vi mediterar och närmar oss svårigheter och utvecklar medvetandet. Du har även tillgång till diskussioner och stöd i vår privata Facebookgrupp (RENT-A-BUDDHA) samt bibliotek med flera inspelade möten.  
 

Så snart du betalat så får du full tillgång och kan logga in i medlemsportalen högst upp på hemsidan. Där hittar du mötesdatum, zoomlänkar, arkiv och möjlighet att hantera ditt medlemskap. Du har två veckors provtid innan betalningen börjar.

Mötena sker tillsammans med alla inloggade medlemmar på zoom. Du kan vara helt anonym om du vill. Värdet ligger i att vara med. Mötet spelas in och du kan lyssna på det i efterhand via länk i arkivet.

Mötena är på måndagar kl 20-21:00.

Månadsmedlemskapet förnyas automatiskt varje månad om du inte annullerar medlemskapet. Du kan använda ditt friskvårdsbidrag från jobbet eftersom mötena består av meditation som minskar stress.

Hemsidan är säker men krånglar ibland med kortbetalningar. Hör av dig om det krånglar så kan jag hjälpa till. Varmt Välkommen! Sagt om mig (länk) … Mikael har den mycket ovanliga förmågan att på ett enkelt, tryggt och ofta humoristiskt sätt vägleda mig in i dom skrymslen och vrår och inte minst jobbiga känslor som jag helst inte vill se i mig själv … Han gör resan i ökad medvetenhet både utmanande och rolig … Mikael ser ofta på situationer ur ett annat perspektiv, vilket ökar min förståelse för mig själv hur jag kan utvecklas både privat och professionellt … ett samtal med Mikael är ovärderligt. Jag är innerligt tacksam för vår kontakt …

Priset för medlemskap är SEK 795.00 per månad. För kunder i SE inkluderas 25% moms. after your 14 day trial.

Do you have a discount code? Klicka här för att ange din rabattkod.


Kontoinformation Har du redan ett konto? Logga in här

LÄMNA DETTA TOMT

Betalningsinformation Vi accepterar Visa, Mastercard, American Express, Discover, Diners Club, EnRoute, och JCB

Betala med kreditkort

Gå med i vårt nyhetsbrev.