Medlemskap & Kurser

Medlemskap i Swedish Buddha ger dig:

 • Online-möte varje vecka för djup och långsiktig personlig utveckling.
 • En naturlig väg att utveckla ditt liv och hantera dina svårigheter.
 • Trygg, säker och garanterat flumfri miljö för din inre utveckling.
 • Privat nätverk med människor som delar ditt intresse.
 • Du bestämmer tempot och hur aktivt du deltar.
 • Timtals av värdefulla inspelningar från arkivet.
 • Friskvårdsbidrag är godkänt.
 • Första två veckorna gratis. 
 • Ingen bindningstid. 

(Arkivmedlemskap ger enbart tillgång till inspelningar.)

  

Medlemskapet är för dig som vill fortsätta utvecklas, komma till rätta med ditt inre och växa din självinsikt på ett naturligt sätt.

Scrolla ner och starta idag!

Så här säger kunder om mig:

 

Observera

Om du redan är kund sedan tidigare behöver du logga in med samma konto. 

Medlemskapsnivå ändra

You have selected the following level:

Meditationskurs Januari

Meditationskurs med disciplin-pant!

Det här är en kurs för dig som alltid eller aldrig mediterat. Oavsett om du har suttit i en grotta i Tibet under trettio år eller bara funderat på meditation men inte kommit igång, så är det här kursen för dig. Vill du meditera för att förstå dig själv bättre, få lugn, utveckling eller något annat? Känner du att din meditation skulle kunna vara mer, att den fortfarande gömmer något eller har fastnat, har blivit bekant och förutsägbar, utan att ta dig vidare? Jag vet vad du behöver göra och jag hjälper dig dit. Jag frågar dig rätt frågor och ger dig rätt övning beroende på vad du vill ha och behöver. Vi rör oss varsamt och djupt in i meditation. Om det inte var så segt att börja meditera så hade nog alla gjort det. I början är du som en kula i ett flipperspel – tankarna yr och fem minuters meditation känns som om du suttit i en timme. Om du lyckas meditera en hel månad så blir det raskt både lättare och behagligare. Snart mediterar du en timme som känns som fem minuter. Det är viktigt att du har god rutin och disciplin att meditera varje dag utan undantag. Först då bryter du igenom mentalt motstånd och kan utvecklas. Djup utveckling är skälet till att du väljer just den här meditationskursen. Till hjälp att motivera dig så har du disciplin-panten: du vinner tillbaka en del av kurskostnaden när du har mediterat varje dag! Kursformat
 • Vi träffas live i ett grupp-möte online 1h varje vecka i en månad.
 • Logga in i medlemsportalen högst upp på hemsidan där du hittar mötesdatum, länkar, pantlistan och bibliotek med fler guidade meditationer och instruktioner.
 • Du fyller i pantlistan efter varje meditation för att hjälpa disciplinen. Panten får du tillbaka om du mediterat och markerat i listan varje dag.
 • Använd vår Facebookgrupp (SWEDISH BUDDHA) för att diskutera meditation med andra kursdeltagare och ställa frågor till mig mellan möten.
 • Om du har en grupp på minst fem vänner som är med på kursen och lägger ihop för resekostnaden så kommer jag till er för en träff var ni än är (på planeten).
Mötena sker tillsammans med alla inloggade kursdeltagare på Zoom, onsdagar kl 20:00-21:00 (januari 5, 12, 19, 26). Du kan vara helt anonym om du vill, värdet ligger i att vara med. Mötet spelas in och du kan lyssna på det i efterhand via länk i biblioteket. COMMITMENT och Kostnad Kursen kostar 1150kr + 200kr pant. Panten får du tillbaka om du övar meditation minst tjugo minuter alla dagar i månaden. Giltiga skäl att missa en meditation är om du hamnar i koma eller avlider (alien abduction eller vulkanutbrott räknas inte som giltiga skäl). Du kan använda ditt friskvårdsbidrag från jobbet eftersom mötena består av meditation som minskar stress. Varmt Välkommen!

Priset för medlemskap är nu SEK 1,350.00. För kunder i SE inkluderas 25% moms.

Do you have a discount code? Klicka här för att ange din rabattkod.


Kontoinformation Har du redan ett konto? Logga in här

LÄMNA DETTA TOMT

Betalningsinformation Vi accepterar Visa, Mastercard, American Express, Discover, Diners Club, EnRoute, och JCB

Betala med kreditkort

Gå med i vårt nyhetsbrev.


Behöver du hjälp eller undrar någonting?
Ring: 010 641 1121 eller skicka ebrev till
kontakt@swedishbuddha.se