Medlemskap Checkout

Observera

Om du redan är kund sedan tidigare behöver du logga in med samma konto. 

Medlemskapsnivå ändra

You have selected the following level:

Buddha Direkt

Intim inre utveckling med mitt fulla stöd.

Ring när det händer!

Buddha Direct är för dig som vill ha mest ut av vår kontakt. Jag är tillgänglig för ett fåtal människor tjugofyra timmar om dygnet. Om du har kommit till den här sidan så är tjänsten tillgänglig för dig.

Det är när det händer inuti dig som du vill ha den här kontakten. Kanske uppstår en svårhanterlig nivå av medvetenhet för dig på söndag eftermiddag, djup tomhet på onsdag morgon eller frustration på fredag kväll...

När den svåra inre känslan väcks är det som lättast att göra framsteg - förutsatt att du hör av dig. Med Buddha Direkt ringer du mig 24h om dygnet 7 dagar i veckan. Det enda du behöver göra är att stoppa reflexen att hantera läget som du gjort tusen gånger tidigare - och istället lyfta telefonen.

Du stör aldrig. Om jag inte kan svara så återkommer jag så snart det går.

Tjänsten är en månads-prenumeration med fast pris för att du ska kunna höra av dig precis när det behövs utan att behöva tänka på kostnad. Betalningen upprepas automatiskt var 30e dag och ger dig kontaktmöjlighet 24h om dygnet 7 dagar i veckan tills du avslutar. Då klickar du enkelt avbryt under fliken medlemsportal. Du kan även använda ditt friskvårdsbidrag från jobbet eftersom tjänsten består av meditation som minskar stress. Om din ekonomi inte riktigt klarar priset så skriv till mig på ekonomi@swedishbuddha.se. 

Hemsidan är säker men krånglar ibland med kortbetalningar. Hör av dig om det krånglar så kan jag hjälpa till.

Varmt Välkommen!

Sagt om mig (länk)
… Mikael har den mycket ovanliga förmågan att på ett enkelt, tryggt och ofta humoristiskt sätt vägleda mig in i dom skrymslen och vrår och inte minst jobbiga känslor som jag helst inte vill se i mig själv … Han gör resan i ökad medvetenhet både utmanande och rolig … Mikael ser ofta på situationer ur ett annat perspektiv, vilket ökar min förståelse för mig själv hur jag kan utvecklas både privat och professionellt … ett samtal med Mikael är ovärderligt. Jag är innerligt tacksam för vår kontakt …

Priset för medlemskap är SEK 4,000.00 per månad. För kunder i SE inkluderas 25% moms.

Do you have a discount code? Klicka här för att ange din rabattkod.


Kontoinformation Har du redan ett konto? Logga in här

LÄMNA DETTA TOMT

Betalningsinformation Vi accepterar Visa, Mastercard, American Express, Discover, Diners Club, EnRoute, och JCB

Betala med kreditkort

Gå med i vårt nyhetsbrev.