FÖRETAG - LEDNING - SPECIALUPPDRAG

Vid sidan om rollen som företagare och officer har jag ägnat mitt liv åt att utveckla en annorlunda grad av medvetande.

Jag har prioriterat andlig utveckling som en OS-atlet prioriterar träning. Mitt enda mål:
Att nå total verklighet, först trots och sedan tack vare människans alla mentala och känslomässiga tillstånd.

Efter hundra segrar åtföljt av tusen misslyckanden åstadkom jag tillslut ett fullständigt nederlag och mitt mål förverkligades.

För två år sedan gav jag ut boken och podd-berättelsen Swedish Buddha som handlar om den andliga processen och att utveckla medvetande för att nå både praktiska resultat, lugn i själen och livets ultimata sanning.

Berättelsen har blivit uppmärksammad i Försvarets personaltidning och i poddar med bland andra Alexander Pärleros, Agneta Sjödin och Navid Modiri.

Det finns många fördelar med att utveckla sitt inre och nå djupare självkännedom. Här är tecken jag ser på att intresset sprider sig:

– Privatpersoner och även företag börjar intressera sig för djup personlig utveckling som en naturlig förutsättning för att leva livet tillfullo och må bättre mitt i en föränderlig omvärld.
– När anställda erbjuds möjlighet till inre utveckling så har de starkare skäl att stanna och växa som människor, parallellt med sin professionella utveckling.

Jag hjälper dig, din personal och din ledning att utveckla närvaro på ett instinktivt och transformerande sätt. Det ger en värdefull hävstång som berikar dig och verksamheten på högst kännbara och mätbara sätt.

PERSONLIG UTVECKLING & STÖD

Skräddarsydd rådgivning och inre utveckling:

EXEKUTIV / OFFENTLIG PERSON / ARTIST
Anpassat för Styrelse, VD, ledningsgrupper och personer i offentlig position  

CHEF
Anpassat för Chefer och Ledare på alla organisationsnivåer

NY CHEF
Anpassat för dig som nyligen tillträtt rollen som ledare

MEDARBETARE

Mikael Hedman swedish buddha meditation retreat

FÖRELÄSNINGAR

Jag samarbetar med Sveriges äldsta talarbyrå. Tryck på knappen för att komma till mina föreläsningar hos SAJ.

SPECIALUPPDRAG, STRATEGIBEREDNINGAR & UTBILDNINGAR

Min erfarenhet sträcker sig över mer än tjugo år som managementproffs och strategikonsult med lärdomar från ett brett spektrum av branscher i Skandinavien, Centraleuropa och Nordamerika. Jag har haft ledande befattningar inom startups, koncerner, myndigheter och humanitära organisationer och är alltid intresserad av att tillföra en smart produkt eller ett progressivt koncept min passion för ledarskap och innovation. 

Jag har tolv års erfarenhet av entreprenörskap i USA och är en erfaren improvisatör som välkomnar alla slags förslag, särskilt uppdrag där jag får påverka och leda både strategi och genomförande.

Jag är särskilt intresserad av
– Disruptiva företag och tillväxtstrategier
– Mänsklig medvetenhet och tankeledarskap 
– Nationsbyggande och civilisationens framsteg  

Läs på Linkedin om Mikael Hedman, Professionell Rådgivare och Strateg, Affärsutvecklare och Mentor samt ta del av Rekommendationer.

 

PERSONLIG UTVECKLING OCH STÖD

Särskild rådgivning och inre utveckling skräddarsydd för enskilda individer, chefer, ledningsgrupper och organisationer.

EXEKUTIV / OFFENTLIG PERSON / ARTIST
Anpassat för Styrelse, VD, Ledningsgruppsmedlemmar och personer i offentlig position
10 samtal: 38 tkr
5 samtal: 20 tkr
Enstaka samtal: 4.5 tkr

CHEF
Anpassat för Chefer och Ledare på alla organisationsnivåer
10 samtal: 32 tkr
5 samtal: 17 tkr
Enstaka samtal: 4 tkr

NY CHEF
Anpassat för dig som nyligen tillträtt rollen som ledare
10 samtal: 28 tkr
5 samtal: 15 tkr
Enstaka samtal: 3.5 tkr

MEDARBETARE
10 samtal: 26 tkr
5 samtal: 14 tkr
Enstaka samtal: 3 tkr

Samtal är 60 minuter.
Pris vid avtal om hel grupp medarbetare och årsabonnemang: Be om offert.

Skräddarsydda uppdrag debiteras per timme eller enligt överenskommelse.

KONSULTARVODE LÖPANDE TID
Beroende på uppdragstyp finns möjlighet att betala timme för timme. En indikation på timarvode är 1.8 tkr/tim – 3.8 tkr/tim.

VILLKOR

  • Betalningsvillkor 30 dagar netto om inget annat avtalats. Alla priser är exklusive moms.
  • Fakturering av personlig utveckling, coachning, stöd och mentorskap sker i förskott.
  • Fakturering av föreläsningar / utbildningar / affärsutvecklingsuppdrag till fast pris sker enligt följande: 50 % faktureras vid godkännande av offert, resterande 50% efter genomförandet.
  • Fakturering av timarvode sker löpande den 15:e och den sista i varje månad.
  • För bokade möten förbehålls rätten att tillämpa en ombokningsavgift på 600 kr om tiden ändras senare än 48 timmar före start.
  • För grupputveckling och föreläsningar förbehålls rätten att tillämpa en ombokningsavgift på 50% av arvodet om tiden ändras senare än 48 timmar före start. Förberedelser ingår i arvodet.
  • Resor med flyg utanför Europa bokas i business class. Bilersättning utanför Göteborg tillkommer med 50 kr per mil. Eventuella övriga resekostnader tillkommer och faktureras till faktisk kostnad.
  • Avtalsbärande part är Sharpitude Consulting AB, organisationsnummer 559203-1974 med bifirmor Rent-a-Buddha för den del av verksamheten som avser organisationsutveckling, utbildning och renodlad inre utveckling, samt Sharpify för den del av verksamheten som avser strategi och chefsrådgivning.

Swedish Buddha • Talattagatan 10, 426 76 VÄSTRA FRÖLUNDA • 0101-641 1121 • kontakt@swedishbuddha.se • Bankgiro 746-0165 • F-skattsedel och Ansvarsförsäkring

Mikael Hedman swedish buddha meditation retreat