SWEDISH BUDDHA RETREATS

Tack till dig som gjort alla retreat den här våren så fina! Jämtland, Stockholm x2 och Småland

Eventuellt blir det ett höstretreat. Deltagarantal blir begränsat så om du vill vara med på intresse-listan så skicka ett enkelt mail med ditt namn till kontakt@swedishbuddha.se

SWEDISH BUDDHA Retreats

Retreats med Mikael Hedman är stillsamma och glada – men innerligt aktiva. Vi arbetar på olika sätt med medvetandet och bjuder hem din helhet. Om du vill så välkomnar vi även ömma och smärtsamma känslor. De mår bra av det och önskar inget mer än att få bli vänner och landa. Vi låter de varsamt få hitta hem i dig. Det ger harmoni. Retreaten är alltså inte enbart “ta det lugnt – glöm vardagen – yoga och ät vegetariskt”. 

Lyssna gärna på några intervjuer med Mikael HÄR och bekanta dig med HEMSIDAN.

Resor
Anslutningsresor från närmsta station ingår i alla retreat.

Mat
Rätt näring är extra värdefullt under retreat. Därför serverar vi hälsosam mat som stödjer ditt välbefinnande. Frukost, lunch, snacks, middag, te och kaffe består av läckra vegetariska rätter och är så långt som möjligt ekologisk.

Kontakt
Om du har frågor så maila på kontakt@swedishbuddha.se

Bokningsvillkor
Du kan lätt betala via Klarna och få små delbetalningar på några hundra kronor i månaden. Avbokar du ditt retreat upp till fyra veckor innan startdatum så får du 80% återbetalning. Därefter kan inte din plats avbokas men du får överlåta eller sälja din plats.

Om du blir sjuk innan retreatet och inte kan närvara så blir din betalning innestående och ger dig kredit på Rent-a-Buddha-samtal som du kan använda inom 6 månader från det att retreatet skulle ha ägt rum. På så sätt får du inre utveckling även om du missade retreatet.