boka ditt möte

RENT-A-BUDDHA är precis vad det låter som. Vi har ett samtal som skiftar dig så som du behöver – till större medvetenhet och inre ro. Vi sätter fingret på vad du behöver för att utvecklas och må bra och sedan tar vi hand om det. Nu – inte efter tre möten eller lösta yttre problem. 

De flesta försöker må bra genom att ta bort problem och känslor. Några har förstått att må bra trots problem och känslor. Jag visar dig hur du mår bra tillsammans med problem och känslor. 

Det finns oftast ingen annan möjlighet att ta steget än att möta dig själv, bara en annan tidpunkt. Välj den här tidpunkten – den bästa stunden att möta läget och få inre ro är oftast nu.

Du behöver inte vara bekant med personlig utveckling för att boka ett möte och du behöver inte förbereda dig. 

Vårt samtal ger omedelbar effekt på svårigheter och låsningar som finns i ditt liv  det är min garanti till dig. Önskar du energi, lugn, tekniker för ökad medvetenhet eller vill hantera något krävande som händer i ditt liv – det hjälper jag dig ta hand om. Du kommer må märkbart bättre och få ökad självkännedom utan någon press att behöva förändras eller förbättras. Läs om hur andra utvecklats med Rent-a-Buddha (länk).  

Första mötet får du alltid till halva priset 748 kr istället för 1 495 kr  använd rabattkod INREUTVECKLING. Kom ihåg att du även kan använda ditt friskvårdsbidrag och få ett paket med möten.

 Är kostnaden ett hinder just nu?  Se Ledstjärnan på hemsidan. 

För ett begränsat antal personer finns även BUDDHA DIRECT där du kan kontakta mig 24/7 och få direkt kontakt precis när det räknas. Hör av dig till mig innan du beställer så diskuterar vi om det här är rätt för dig. Läs mer om BUDDHA DIRECT.

Boka tryggt genom Klarna med frihet att välja delbetalning. Om bokningskalendern skulle krångla så skicka istället ett enkelt mail med den tid som passar dig bäst.

kontakt@swedishbuddha.se

mars 2024
mån
tis
ons
tor
fre
lör
sön
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31