Membership Level change

You have selected the following level:

BUDDHA WEEKLY
Mer information

Vi träffas via Zoom på tisdagar mellan kl 20.00 och 21.00 för att meditera och närma oss svårigheter i en trygg och förtrolig miljö tillsammans med övriga inloggade medlemmar. Du kan vara helt anonym om du vill; det viktiga är vad som händer inom dig. Våra samtal spelas in och du kan lyssna på dem i efterhand via länk i arkivet.

Som medlem har du även tillgång till diskussioner och stöd i den privata Facebookgruppen (Rent-a-Buddha), samt arkivet med flera inspelade möten.

Så snart du har tecknat medlemskap får du full tillgång till medlemsportalen. Där hittar du mötesdatum, zoomlänkar, arkiv med inspelningar och möjlighet att hantera ditt medlemskap.

Det är lika viktigt för mig, som för dig, att det blir rätt för dig. Därför inleds medlemskapet med två veckors prova-på-tid, så att du får en chans att känna på upplägget. Använd rabattkoden PROVAWEEKLY. Därefter förnyas medlemskapet automatiskt varje månad, förutsatt att du inte säger upp det. Väljer du att teckna årsmedlemskapet BUDDHA YEAR, så får du en fin rabatt på priset.

Varmt välkommen!

Priset för medlemskap är SEK 795.00 per månad. För kunder i SE inkluderas 25% moms.

Do you have a discount code? Click here to enter your discount code.


Account Information Already have an account? Log in here

LEAVE THIS BLANK

Betalningsinformation Vi accepterar alla större kreditkort

Betala med kreditkort


Join our mailing list.